GARANTIE : Op alle horloges die wij verkopen  zit 2 jaar garantie op het uurwerk.

Buiten de garantie vallen : verlies van het horloge of sieraad, de horlogeband , het horlogeglas , de knop/schroefkroon en wanneer iemand het horloge openmaakt vervalt iedere vorm van garantie.

WATERDICHTHEID: alle horloges die wij leveren zijn minimaal 30 mtr. waterdicht getest. Wanneer een horloge meer als 30mtr. waterdicht is wordt dit bij het afgebeelde horloge vermeldt.

Er is nog wel eens verwarring over de waterdichtheid van horloges vandaar dat wij dit hier nog eens uitleggen.

30meter waterdicht : Niet mee zwemmen en niet mee douchen. Gewoon dagelijks gebruik en regen en dergelijke is geen probleem.

50meter waterdicht : Wel mee zwemmen en niet mee douchen en niet mee duiken.

100meter waterdicht : Wel mee zwemmen en douchen en niet mee duiken.

200meter waterdicht : Alles toegestaan met water

 

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

LOCKDOWNUPDATE:

Als u besteld op onze webshop voor 17:00 dan bezorgen wij uw bestelling in onze regio persoonlijk bij u thuis, mooi ingepakt en u kunt uiteraard na de lockdown altijd ruilen en uw aangekochte artikelen gratis op maat laten maken in onze winkel.

Wij bezorgen in Hoorn, Heerhugowaard, Schagen en Enkhuizen en alle plaatsen die daar tussen liggen. De rest van Nederland sturen wij met Post Nl.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2021 www.juwelierschagen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel