Welkom op de webshop van Juwelier Schagen.

Wij zijn al meer dan 50 jaar met onze winkel gevestigd in Spanbroek, het hart van West-Friesland. Onze collectie bestaat uit alleen maar uit kwaliteitsmerken die bij de meeste mensen ook wel bekend zijn. Deze Webshop geeft een beeld van onze collectie maar in de winkel is de collectie groter, wij geven uiteraard op al bij ons aangekochte sieraden en horloges garantie en service.

Tijdens deze lockdown bezorgen wij persoonlijk uw bestelling t/m 23 december bij u thuis in de plaatsen Heerhugowaard, Schagen, Hoorn en Enkhuizen en alle plaatsen die daartussen liggen, de rest van Nederland moeten wij opsturen met PostNl met het risico dat het niet op tijd komt vanwege vertragingen bij Post Nl.

neemt u contact met ons op als u nog vragen heeft via email juwelierschagen@quicknet.nl  of facebook: Juwelier Schagen Spanbroek , en wij kunnen uw vragen dan beantwoorden. 

met vriendelijke groet.

 

Mario en Martine Schagen

Aanbieding

LOCKDOWNUPDATE:

Als u besteld op onze webshop voor 17:00 dan bezorgen wij uw bestelling in onze regio persoonlijk bij u thuis, mooi ingepakt en u kunt uiteraard na de lockdown altijd ruilen en uw aangekochte artikelen gratis op maat laten maken in onze winkel.

Wij bezorgen in Hoorn, Heerhugowaard, Schagen en Enkhuizen en alle plaatsen die daar tussen liggen. De rest van Nederland sturen wij met Post Nl.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een eenmalige kortingscode voor uw eerste bestelling op onze webshop
Aanmelden
© 2007 - 2021 www.juwelierschagen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel